Portarul lui Dan Petrescu a luat o petardă în cap!

17 noiembrie 2012 17:16   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Scene de groază la meciul dintre Dinamo Moscova şi Zenit St. Petersburg, din campionatul Rusiei! Portarul echipei lui Dan Petrescu, Anton Şunin, a luat o petardă în cap! Meciul a fost imediat oprit.

Goal-keeper-ul a fost transportat la spital, el având probleme cu vederea şi auzul. „A căzut ceva, m-am uitat în jos şi apoi petarda a explodat în faţa mea. Am probleme cu auzul şi vederea. Merg la spital pentru investigaţii", a anunţat fotbalistul pe contul de Twitter al clubului rus. Medicul echipei antrenate de Dan Petrescu, Alexander Rezelov, a declarat că Şunin are corneea afectată: „Anton are o arsură la cornee, nu vede bine cu un ochi". Mijlocaşul Christian Noboa a afirmat, la rândul lui, că Şunin era „în stare de şoc".

În momentul incidentului, scorul era de 1-0 pentru echipa „Bursucului", Dinamo Moscova, prin golul marcat de Granat, în minutul 27. Incidentul care a dus la oprirea jocului a avut loc în minutul 36. Decizia suspendării meciului a venit din partea directorului executiv al Ligii Ruse, Sergei Cheban. „Terenul de fotbal nu este o zonă de război. Acum Comisia de Disciplină a federaţiei va fi cea care va lua o decizie", a declarat acesta. Dinamo Moscova va obţine victoria la „masa verde".

Mai multe