Porumboiu: «Deaconu merge la murat dacă-l mai pune pe Petrescu»

1 aprilie 2014 8:37   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Fostul patron al celor de la FC Vaslui, Adrian Porumboiu, l-a avertizat pe preşedintele CCA, Alexandru Deaconu, că va avea de suferit dacă mai deleagă un "fluieraş" ca Radu Petrescu, cel care a făcut praf meciul Petrolul - Dinamo neacordând două penalty-uri pentru roş-albi, unul pentru gazde şi dictând eronat o lovitură de la 11 metri pentru ploieşteni.

"Radu Petrescu nu trebuie pus la arbitri. Deaconu o să meargă la murat dacă îl mai pune. Nu e arbitru... N-are nicio treabă cu arbitrajul. În afară că e un tip îngâmfat... Petrescu nu umblă cu prostii. Atât poate el. Dar de Colţescu n-am nicio îndoială. Şi la cine s-a umblat, se mai umblă", a spus Porumboiu la Dolce Sport.

El crede că fosta sa echipă trebuia să fie penalizată cu un penalty în partida cu FC Braşov, 1-0. "Braşov a avut un 11 metri clar, ăsta a fost sigur, la duelul cu Mateiu. La henţ pare henţ, dar nu sunt sigur. Să fim serioşi, arbitrul adiţional nu putea să dea penalty. Sunt nişte copii care de-abia au pătruns în aria arbitrajului. Cum putea un asemenea arbitru să treacă peste central? Acel adiţional e în mod deosebit doar pentru a vedea dacă a trecut mingea de linia porţii", a mai spus Porumboiu.

Mai multe