Porumboiu: "Popa era bun. Antal a făcut cuplu doar cu Florin Salam!"

16 septembrie 2015 16:35   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Adrian Porumboiu a avut mulţi jucători extraordinari la Vaslui, dar a şi luat câteva ţepe de toată frumuseţea, care până la urmă l-au dus la pierzanie.

Unul dintre cele mai mari regrete ale fostului patron din Liga I este faptul că l-a avut în curte pe actualul stelist, Adi Popa,  dar l-a alungat la sfatul unul fost colaborator. În locul său a fost transferat Liviu Antal, de a cărui prestaţie n-a fost prea mulţumit. Porumboiu rememorează totul în stilul său caracteristic. "Am avut de ales între Adi Popa și Antal și am făcut alegerea greșită. Asta e! L-am luat pe Liviu Antal care a făcut cuplu doar cu Florin Salam. Așa e cînd te iei după specialiști. Îmi pare rău, pentru că Popa e fotbalist de rasă, dar asta e!", a spus Porumboiu la Sportro.

Popa a ajuns în 2012 la Steaua, unde a câştigat trei titluri de campion al României, iar Antal joacă acum în Israel, la Hapoel Tel-Aviv. Totuşi, Vaslui a avut în curte jucători care au dezamăgit mai mult decât fostul gălăţean. Pâna la urmă, în tricoul moldovenilor, Antal a fost golgheterul României în sezonul 2013-2014.

Mai multe