Porumboiu: «Şumudică m-a băgat în rahat»

27 septembrie 2012 16:16   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Adrian Porumboiu a dezvăluit haosul care era la echipă în mandatul lui Şumudică: jucătorii era slab pregătiţi fizic, purtau telefoanele mobile la jambiere în timpul antrenamentelor, iar singura indicaţie a thnicianului era „să moară mama".

Finanţatorul mol­­dovenilor a împlinit ieri 62 de ani, dar nu a sărbătorit.

Miercuri formaţia sa a fost eliminată din Cupa României de către FC Botoşani, 0-1, şi el a intrat pe teren înjurând şi fiind aproape să-şi ia la bătaie propriul atacant, Sabin Sburlea, pe care l-a şi ironizat ca fiind gay.

Ieri, a venit rândul fostul antrenor Marius Şumudică să fie pus la zid.

„M-am luat ca prostul după cineva care mi-a spus să-l schimbăm pe Inacio şi să-l aducem pe unul care nu ştia altceva în afară de «să moară mama».

Şumudică m-a lăsat într-un rahat din care nu mai pot scăpa, dar de ziua mea stropesc cu puţină şampanie şi mă curăţ.

A spus că Inacio n-a pregătit fizic echipa, însă el a distrus-o. O luaţi la fugă dacă vedeaţi antrenamentele lui.

Păi, jucătorii erau cu telefoanele în jambiere!", a tunat Porumboiu.

Dar, şeful clubului i-a criticat pe toţi care au pregătit echipa: Inacio devenise "un puturos care aruncă cu noroi şi care la antrenamente ţuguia mingile pentru că stătea cu fundul pe ele", iar Viorel Hizo, revenit de ieri la echipă, "le-a permis jucătorilor să facă grevă, se plimba cam mult cu maşina clubului şi m-a înjurat de faţă cu toată lumea".

Şumi: «Nu comentez»

Contactat de "Click!", fostul antrenor al moldovenilor, Marius Şumudică, s-a abţinut să ofere vreo declaraţie legată de spusele lui Adrian Porumboiu.

"Nu vreau să comentez în niciun fel declaraţiile domnului Porumboiu", a anunţat "Şumi", după care nervos a închis telefonul.

Mai multe