Prea iute pentru Barça

17 aprilie 2014 19:22   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Super-finala dintre Real Madrid şi Barcelona a fost decisă de de o super-execuţie a celui mai scump fotbalist al planetei, Gareth Bale.

Recent, FIFA l-a pus pe galezul Bale pe locul secund (după ecuadorianul Valencia) într-un top al fotbaliştilor care dezvoltă cea mai mare viteză, cu 34 de kilometri pe oră.

Miercuri seară, în finala Cupei Spaniei cu Barcelona, „expresul" Bale a marcat golul victoriei (2-1) la capătul unei curse demne de o reuniune atletică.

Fotbaliştii Realului au fost aşteptaţi la Madrid de zeci de mii de fani

În minutul 84, britanicul a luat o minge din propria jumătate, a ieşit uşor în afara terenului, după care l-a lăsat în urmă pe puştiul Bartra, descumpănit de rapiditatea adversarului său. În total, înainte de a-l învinge pe Pinto, Bale a parcurs aproximativ 60 de metri în 7,2 secunde, cu o viteză de peste 31 de kilometri pe oră.

Absent în finală, Cristiano Ronaldo a sărbătorit cucerirea Cupei Spaniei

Asemănările cu Usain Bolt, cel mai rapid om al planetei (jamaicanul depăşeşte în mod constant 40 de kilometri pe oră), n-au întârziat, eroul Realului fiind alintat pe reţelelele de socializare cu numele „Usain Bale".

Golul marcat de galezul Gareth Bale

Mai multe