Prea multă bucurie strică! Autocarul echipei Steaua Roşie a luat foc

20 mai 2018 14:07   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Autocarul cu care jucătorii echipei Steaua Roşie Belgrad defila prin oraş a fost cuprins de flăcări, la propriu. Din fericire, nimeni n-a fost rănit, însă pompierii au avut serios de lucru.

Campionatul din Serbia s-a încheiat sâmbătă cu meciul Steaua Roşie – Vozdovac (5-1), o partidă fără miză în condiţiile în care gruparea din Belgrad era de mult timp campioană. A fost însă un prilej excelent pentru ca fotbaliştii să celebreze împreună cu fanii cucerirea celui de-al 28-lea titlu intern, unul mai mult decât marea rivală Partizan.

Ca urmare, „stelele” din Belgrad s-au urcat într-un autocar descoperit pentru un tur al oraşului în compania înfocaţilor suporteri ai alb-roşilor. Ceea ce s-a întâmplat putea însă să distrugă o întreagă echipă şi să producă una dintre marile tragedii din istoria fotbalului. La un moment dat, autocarul cu însemnele clubului Steaua Roşie a fost cuprins de un incendiu, iar jucătorii şi staff-ul tehnic au fost nevoiţi să coboare rapid, astfel că nimeni nu a avut de suferit, în afara sperieturii de rigoare. Cel mai probabil, focul a iozbucnit de la una dintre torţele pe care susţinătorii formaţiei sârbe le-au aruncat în direcţia autocarului de pe marginea drumului.

Mai multe