Primul acuzat în cazul morţii lui Ekeng

30 iunie 2016 11:00   Fotbal intern
Ultima actualizare:

După aproape două luni de la decesul dinamovistului Patrick Ekeng, care a suferit un atac de cord pe teren la meciul cu Viitorul, procurorii au pus sub acuzare prima persoană, ea fiind anchetată pentru ucidere din culpă.

Persoana respectivă e doctorul Mihaela Duţă de pe ambulanţa Puls prezentă la arena Dinamo, anunţă gsp.ro. Ancheta se desfăşoară cu medicul aflat în stare de libertate.

Duţă a ajuns azi dimineaţă la Parchet, iar procurorii au anunţat-o că e acuzată de omor din culpă, în baza datelor şi a probelor strânse, inclusiv a raportului de la IML.

Investigaţia continuă şi urmează ca alte cadre medicale ce au fost de faţă la tragicul eveniment să ajungă în faţa oamenilor legii.

Camerunezul Patrick Ekeng s-a prăbuşit pe teren în minutul 70 al partidei Dinamo-Viitorul, la doar şapte minute după ce intrase în teren. El a murit la spitalul de Urgenţă Floreasca, după o oră şi jumătate de încercări de resuscitare. Totuşi, din câte se pare jucătorul de 26 de ani nu a primit ajutorul corespunzător în primele secunde de la prăbuşirea sa pe teren.

Mai multe