Primul meci, prima lovitură! Ce-a făcut Ronaldo la debutul pentru Juventus

19 august 2018 16:02   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Cristiano Ronaldo a debutat la Juventus într-un meci în care i-a spart nasul portarului advers. Atacantul portughez nu s-a lipit de gol la prima sa apariţie oficială în tricoul lui Juve, dar s-a remarcat cu o lovitură aplicată neintenţionat.

În vârstă de 39 de ani, veteranul portar Stefano Sorrentino îşi dorea ca după întâlnirea cu Ronaldo să-i ceară acestuia şortul de culoare neagră, un cadou pentru fiica sa. Din păcate, Sorrentino n-a apucat să termine meciul Chievo – Juventus (2-3) pe picioarele sale, fiind accidentat destul de grav chiar de către noul star al „Bătrânei Doamne”. În minutul 87, la scorul de 2-2, Ronaldo şi Sorrentino s-au ciocnit violent, fără a se putea vorbi însă de intenţie din partea unuia dintre cei doi. Portarul lui Chievo a ieşit cel mai şifonat, cu o fractură de piramidă nazală care a necesitat spitalizare şi intervenţie chirurgicală.

Azi, clubul Chievo a emis un comunicat, specificând că Sorrentino a mai suferit traumatisme la umăr şi în zona cervicală. De pe patul de spital, victima lui Ronaldo a avut puterea să glumească. „Vă mulţumesc tuturor pentru mesajele de susţinere, de afecţiune şi de respect. Suntem un grup fantastic, iar ieri am trecut de puţin pe lângă o mare supriză. Asta în timp ce CR7 m-a lovit în plin!”, a scris Sorrentino pe o reţea de socializare. Contra campioanei Italiei, Chievo a condus cu 2-1, dar a pierdut cu 3-2, golul decisiv fiind marcat în minutul 90+3.

Mai multe