"Prinţul" Adrian Cristea, gol după 621 de zile

28 mai 2015 21:36   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Chiajna a învins Petrolul, 3-2, şi a rămas în prima divizie, în dauna celor de la Gaz Metan şi Braşov. „Prinţul” şi-a trecut numele pe tabelă, reuşita fiind prima pentru el în tricoul ilfovenilor.

Elevii lui Marius Baciu s-au impus în faţa ploieştenilor, revenind de două ori, goluri Adrian Cristea şi Purece, şi „lovind” decisiv prin Pena. Interesant e că „Prinţul” nu înscrisese niciodată pentru ilfoveni, deşi e la echipă din toamna trecută. A făcut-o acum, cu un şut senzaţional de la 25 de metri, cifrele arătând că golul a venit după o pauză de 621 de zile. Ultima sa reuşită în Liga I fusese la data de 14 septembrie 2013, când era la Steaua, şi roş-albaştrii se impuneau cu 5-0 în faţa celor de la Săgeata Năvodari.

„Poate mai mult de atât!” a asigurat antrenorul Baciu. Totuşi, succesul e pus sub semnul întrebării de către cei care acum trebuie să joace la matineu. „Golaverajul era la un gol în favoarea noastră, dar sunt convins că dacă noi câştigam cu 1-0, dincolo se termina 4-2 şi tot aşa”, a spus portarul Gazului, Pleşca. “Chiajna - Petrolul a fost un simulacru de meci”, a spus şi preşedintele medieşenilor, Horoba. (Bogdan Savin)

Mai multe