«Prinţul» Cristea, blestemat de Bianca Drăguşanu? Riscă să rămână fără job

18 iunie 2013 8:17   Fotbal intern
Ultima actualizare:

De când s-a despărţit de starleta Bianca Drăguşanu, Adrian Cristea a intrat pe o pantă descendentă a carierei. Acum e în pericol să fie dat afară şi de la Petrolul.

Adrian Cristea, poreclit "Prinţul", e un fotbalist de 29 de ani care a devenit cunoscut în ultimul timp datorită femeilor din jurul său decât al performanţelor de pe teren. Mai mult, relaţia cu Bianca Drăguşanu, noua iubită a lui Victor Slav, i-a pus capac! De când frumoasa vedetă tv l-a părăsit, Cristea a devenit rezervă de lux la echipele de fotbal.

Episodul Standard

A fost adus de Mircea Rednic la Standard Liege, dar nu s-a impus. A fost mai mult rezervă, iar tehnicianul a fost dat afară din cauza acestui transfer. "Cu Anderlecht (n.r. - la eşecul cu 0-2 din 5 mai), când l-a trimis în teren pe Cristea, ceva s-a rupt...", a fost declaraţia preşedinteului clubului atunci când l-a demis pe Rednic.

Revenirea la Petrolul

S-a întors la Petrolul Ploieşti, dar nici aici nu va mai sta. Deşi mai are contract încă un an cu ploieştenii, oficialii vor să scape de un jucător scump. Salariul său e de 18.000 de euro pe lună, dar randamentul e sub aşteptări. Şefii vor renunţa la el, mai ales că Florian Walter, conducătorul echipei vrea să renunţe la a mai finanţa clubul. Walter a fost cel care l-a luat peste tot pe Cristea. De la Dinamo l-a transferat la "U" Cluj şi apoi la Petrolul.

Tânjeşte după Bianca

În ultimii ani, Adrian Cristea s-a evidenţiat mai mult în afara terenului de fotbal. A avut o relaţie terminată cu scandal cu fotomodelul Denisa Nechifor, apoi i-au trecut prin pat diverse personaje mondene. A format un cuplu intens mediatizat cu Bianca Drăguşanu, dar în vara trecută s-a despărţit de ea şi a avut o idilă cu Tania Budi. S-a împăcat cu fosta asistentă a lui Capatos pentru scurtă vreme, înainte de a pleca în Belgia, la Standard Liege, la începutul acestui an.

Săptămâna trecută, Cristea a fost prezent la un eveniment la care a fost şi Bianca, pe care n-a scăpat-o din ochi, deşi ea se ţinea de mână cu Victor Slav. "Nu sunt fericit, dar sunt bine", a spus el oftând, când a fost întrebat de reporteri despre viaţa personală.

Mai multe