Prințul William, bucurie nestăpânită pentru promovarea lui Aston Villa

28 mai 2019 15:06   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Suporter al lui Aston Villa, Prințul William, nepotul Reginei Elisabeta a II-a, a salutat din tribună victoria (2-1) din barajul cu Derby County

Lupta pentru promovarea în prima ligă engleză s-a încheiat cu succesul grupării din Birmingham, care revine în elită după trei ani. Obținută în fața a 85.000 de spectatori, pe Wembley, victoria aduce câștigătoarei cel puțin 204 milioane de euro din drepturi TV. Dincolo de latura financiară, promovarea i-a bucurat pe fanii grupării care a câștigat Cupa Campionilor Europeni în 1982. Iar printre aceștia s-a numărat și Prințul William, care, la finalul disputei, l-a îmbrățișat pe John Carew, fostul atacant al lui Aston Villa, alături de care s-a aflat într-una dintre lojele arenei londoneze.

Fiul cel mare al Prințului Charles și al Dianei a povestit în 2015, într-un interviu acordat lui Gary Lineker, pentru BBC, de ce e susținător al acestei formații. ”În școală, toți prietenii mei erau fani ai lui Manchester United sau ai lui Chelsea și n-am vrut să fiu ca toată lumea. Am vrut o echipă de mijlocul clasamentului pentru a putea trăi emoții variate”, a mărturisit Prințul William.

Mai multe