Proaspăt divorţat, rapidistul Deac se iubeşte cu o roşcată focoasă!

21 iulie 2011 18:57   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Ciprian Deac a lăsat Germania şi Schalke 04, echipă la care făcea tuşa, pentru a veni să joace un sezon la Rapid. Bucureştiul pare a i se potrivi fotbalistului, care la scurt timp de la venirea în Capitală şi-a „achiziţionat" o roşcată cu forme destul de interesante.

Deac a fost surprins zilele trecute, la Băneasa Shopping Mall, împreună cu ultima lui cucerire. Cei doi au coborât dintr-un BMW alb, model X6, şi păreau foarte fericiţi. S-au ţinut de mână, au râs, au mâncat ceva şi s-au întâlnit cu un prieten al fotbalistului.

Rapidistul nu părea deloc afectat de faptul că a divorţat de curând după numai doi ani şi jumătate de mariaj, în urma unui scandal ruşinos pentru imaginea lui. El a fost acuzat de Adriana, fosta lui nevastă, că întreţinea relaţii sexuale cu cea care urma să le fie naşă, chiar în perioada dinaintea nunţii.

Fata l-a iertat pe Deac, iar cuplul a fost cununat de familia Trică, Eugen fiind atunci coleg cu Ciprian la CFR Cluj. Căsnicia celor doi n-a ţinut însă foarte mult, jucătorul continuând escapadele amoroase.

„La un moment dat agăţa femei pe net şi le propunea direct să facă sex cu el. N-am mai suportat şi am divorţat", a afirmat Adriana. Ea s-a separat de Ciprian din perioada în care acesta activa în Germania, venind în ţară.

Mai multe