Program Liga Campionilor! Totti, ultimul meci şi un cadou de la Ramos!

9 martie 2016 11:22   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Real Madrid şi Vfl Wolfsburg sunt primele două echipe care s-au calificat în sferturile Ligii Campionilor, victorii în ambele manşe cu AS Roma, respectiv KAA Gent. Capul de afiş al serii a fost Francesco Totti, legendarul căpitan al romanilor disputând ultimul meci în Champions League. Diseară vom avea alte două dueluri interesante,

Francesco Totti a jucat marți seara ultima sa partidă în Champions League, intrând pe teren în minutul 74 al partidei Real – AS Roma, 2-0, în returul optimilor de finală. Italianul de 39 de ani se va retrage la finalul acestui sezon şi în momentul în care a a apărut pe gazon a fost aplaudat de suporterii rivali de la Real. "Totti merită aplauze și urale, după atâția ani în care s-a dedicat fotbalului. Îl admirăm, pentru că e un exemplu pentru noi toţi", a comentat Ramos gestul suporterilor spanioli. Mai mult, Totti şi Ramos au fost protagoniştii unui episod emoţionant. "După meci a venit la noi în vestiar, pentru că a vrut un tricou cu semnătura mea. Pentru mine a fost o onoare, pentru că îl admir de mulți ani, pentru părul lui lung, dar și pentru că e un mare star. Mi-a oferit și el tricoul lui, o să fie la loc de cinste la mine în muzeu", a spus Ramos.

Programul Ligii Campionilor: diseară Zenit - Benfica şi Chelsea - PSG

Meciurile Zenit Sankt Petersburg - Benfica Lisabona (în tur 0-1) şi Chelsea Londra - Paris Saint-Germain (în tur 1-2) se vor disputa diseară, ora 19.00, respectiv 21.45, meciurile Atletico Madrid - PSV Eindhoven (în tur 0-0) şi Manchester City - Dinamo Kiev (în tur 3-1) vor avea loc la 15 martie, iar întâlnirile FC Barcelona - Arsenal Londra (în tur 2-0) şi Bayern Munchen - Juventus Torino (în tur 2-2) sunt programate la 16 martie.

Mai multe