Program optimi Liga Campionilor! Meciul zilei, PSG - Barcelona!

14 februarie 2017 11:30   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Liga Campionilor se reia, iar fanii vor avea parte de o partidă "incendiară", Messi şi compania deplasându-se la Paris, acolo unde vor da piept cu PSG.

Din 2012, PSG şi Barcelona s-au întâlnit de şase ori în Liga Campionilor. În două rânduri, confruntările au fost în sferturi şi, de fiecare dată, spaniolii au obţinut calificarea. Singurul succes al parizienilor a venit într-un meci care a contat mai puţin: la 30 septembrie 2014, în etapa a doua din faza grupelor. Şi, oricum, şi în acel sezon Barcelona şi-a luat revanşa cu vârf şi îndesat: mai întâi, a bătut PSG în ultima etapă şi a câştigat seria, iar apoi a dat, din nou, peste campioanei Franţei în sferturi şi a eliminat-o din competiţie.

Nu doar parizienii au „alergie“ la duelurile cu Barca, dar şi actualul lor antrenor are un bilanţ de coşmar în confruntările cu trupa catalană. Unai Emery a ajuns pe banca PSG-ului de la Sevilla, după alte experienţe în La Liga, la Valencia şi Almeria. Tehnicianul de 45 de ani a câştigat un singur meci din 23 în faţa Barcelonei! A fost un 2-1, acasă, în campionat, cu Sevilla la 3 octombrie 2015.

Francezii pot profita astăzi de problemele de lot cu care se confruntă Luis Enrique. În ultima etapă de campionat, antrenorul spaniol l-a pierdut pe Aleix Vidal pentru restul sezonului. În plus, Barcelona nu-i va avea pe teren nici pe Mascherano şi Arda Turan, amândoi accidentaţi la rândul lor. În schimb, e posibil să revină Rafinha, însă acesta va fi nevoit să joace cu o mască de protecţie, după ce şi-a fracturat nasul. La PSG, va lipsi doar Thiago Motta (suspendat). Partida va aduce faţă în faţă două formaţii care sunt pe val. Barcelona are o singură înfrângere în ultimele 22 de meciuri disputate în toate competiţiile din care a câştigat 14. PSG e neînvinsă de la 17 decembrie, perioadă în care a bifat 10 victorii şi un egal.

Iată prgramul optimilor Ligii Campionilor:

Astăzi 21.45

PSG – Barcelona Pro TV, Dolce Sport 1

Benfica – Dortmund Dolce Sport 2

Mâine 21.45

Real Madrid – Napoli Dolce Sport 2

Bayern Munchen – Arsenal Dolce Sport 1

21 februarie 21.45

Man. City – Monaco

Leverkusen – Atl. Madrid

22 februarie 21.45

Porto – Juventus

Sevilla – Leicester

Mai multe