Prunea: "Mutu face pe trompeta la Dinamo"

16 noiembrie 2016 13:28   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Preşedintele celor de la Poli Iaşi, Florin Prunea, l-a contrat pe directorul general al lui Dinamo, Adi Mutu, după ce acesta a dat de înţeles că el e şeful la clubul roş-alb şi inclusiv Andone îi e subordonat.

"Nea Ando nu a fost la nicio întâlnire cu fostul medic al naționalei, deși a fost invitat. Pe noi nu ne interesează cum are de gând domnul Pompiliu Popescu să revoluționeze fotbalul românesc, dar dacă vrea să discute cu orice membru al staff-ului nostru, ar trebui să ia legătura prima oară cu conducerea clubului, mai exact cu mine", a spus Mutu, iar declaraţia l-a enervat pe Florin Prunea.

Acesta a reacţionat imediat: "Am văzut că s-a supărat domnul Mutu că ne-am întâlnit și am vorbit despre fotbal. Domnul Mutu s-a supărat pe Ando, că de ce a venit Ando. Eu cu Ando mă știu de când Mutu nu știu dacă era la juniori. Avem relațiile noastre de prietenie.

L-a deranjat pe Mutu, că el pe la Dinamo face pe trompeta. Am văzut că vrea să-l schimbe pe Andone, pune presiune".

"Mutu a fost trecător la Dinamo. Să te comporți aşa...Eu am jucat 12 ani la Dinamo, Andone a jucat și el vreo 10 ani. Să ne dai tu lecţii...", a mai spus el. Apoi, a continuat ironic: "E bine, îi ajută foarte mult FRF pe Dinamo. Întâlnirile lui Mutu cu Burleanu dau roade foarte multe", a mai spus Prunea, la sport.ro.

Mai multe