Prunea şi-a suspendat contractul cu FRF până în iulie!

25 februarie 2015 12:46   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Preşedintele executiv al CSMS Iaşi, Florin Prunea, a anunţat că şi-a suspendat până în iulie contractul cu FRF care îi permitea să revină în funcţia de director de relaţii internaţionale. Fostul portar a fost achitat de Curtea de Apel Argeş în dosarul "Mită pentru arbitri" şi-ar fi trebuit să se întoarcă la Federaţie.

"Am avut o discuţie cu preşedintele Răzvan Burleanu şi am decis de comun acord să suspendăm contractul meu cu federaţia până în luna iulie. Atunci expiră înţelegerea pe care o am cu CSMS Iaşi. Fiind achitat în dosarul judecat de Curtea de Apel Argeş, eu trebuia să mă prezint la muncă la federaţie. I-am spus preşedintelui Burleanu că nu vreau să las Iaşiul în acest moment şi m-a înţeles. Voi vedea ce voi face după data de 17 iulie. Deocamdată vreau să-mi respect înţelegrea cu CSMS Iaşi pentru că este foarte important să ne salvăm de la retrogradare", a spus Prunea.

Actualul preşedinte al echipei moldovene era director de relaţii internaţionale în cadrul FRF când a fost trimis în judecată de DNA Piteşti, într-un dosar în care au fost analizate fapte de corupţie legate de arbitrajele pe care le-a avut echipa FC Argeş în sezonul 2008/2009.

La 3 iulie 2009, Comitetului de Urgenţă al FRF a pus în aplicare decizia Comitetului Executiv de a-l suspenda din funcţie pe directorul de relaţii internaţionale Florin Prunea. Conform deciziei de atunci, contractul individual de muncă încheiat cu FRF a fost suspendat în conformitate cu dispoziţiile codului muncii până la finalizarea procesului. După ce a fost achitat de Curtea de Apel Argeş în acest dosar, Florin Prunea trebuia să revină la federaţie în funcţia de director de relaţii internaţionale.

Mai multe