PSG va conta pe Kylian Mbappe și Marquinhos în semifinala cu City

27 aprilie 2021 12:33   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Programată miercuri, 28 aprilie, la ora 22.00, a doua semifinală a ediției 2020/2021 a Ligii Campionilor le aduce față în față pe Paris Saint-Germain și Manchester City. Spre deosebire de fazele anterioare ale competiției, parizienii vor putea folosi întreg lotul de jucători.

Accidentat la aductori în prima manșă a confruntării cu Bayern Munchen, în 7 martie, Marquinhos a primit „undă verde” de la medici. În aceeași situație este și Abdou Diallo, care s-a accidentat tot în meciul tur cu Bayern. De asemenea, Kylian Mbappe s-a refăcut după ce a acuzat dureri (cvadriceps) la finalul meciului cu Metz (3-1), de sâmbătă. Doar Juan Bernat nu apare în lot, însă acesta este accidentat de la începutul campionatului.

Keylor Navas şi-a prelungit contractul cu PSG

Gruparea Paris Saint-Germain a anunţat, luni, 26 aprilie, prelungirea contractului lui Keylor Navas până în 2024.Portarul de 34 de ani a venit la gruparea din capitala Franței în 2019, de la Real Madrid. Acesta a avut evoluții foarte bune în ultimul timp, îndeosebi în meciul tur cu Bayern, de la Munchen, în care și-a salvat formație de 10 ori.

Liga CampionilorSemifinale

Azi (marți, 27 aprilie), ora 22.00Real Madrid - Chelsea LondraReturul se va juca în 5 mai

Miercuri, 28 aprilie, ora 22.00Paris Saint-Germain - Manchester CityReturul e programat în 4 mai

Mai multe