Pușcaș, eroul zilei în Anglia: a marcat primul hat-trick pentru Reading

1 decembrie 2019 16:00   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Atacantul român George Pușcaș a fost omul zilei în liga secundă engleză de fotbal, dupăp ce a reușit să marcheze trei goluri în doar cinci minute pentru Reading.

Introdus pe teren din primul minut în deplasarea de la Wigan, Pușcaș a marcat în minutele 79, 80 și 84, reușind să întoarcă rezultatul de la 1-0 pentru gazde la 3-1 pentru oaspeți. Acesta a fost și scorul final al meciului, dar după partidă s-a vorbit mai puțin de scor cât de performanța golgheterului naționalei României. Lucru normal, având în vedere că acest hat-trick a venit într-un moment în care vârful nostrum era puternic contestat de fani și care, practic, cu cele trei reușite, și-a spălat toate păcatele. În total, el a marcat de șase ori pentru Reading în cest sezon, în toate competițiile.

Mai mult, acesta a fost primul hat-trick reușit de vreun jucător în această ediție a Championship. În ceea ce privește istoria lui Reading, Pușcaș e primul fotbalist al echipei care marchează trei goluri de la Orlano Sa, care a izbutit același lucru în 2015, contra lui Ispiwich.

Mai multe