Puşcaş, pe urmele lui Balotelli

22 ianuarie 2015 21:22   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Atacantul de 18 ani George Puşcaş a “spart gheaţa”. El a evoluat câteva minute în Cupa Italiei, în partida câştigată de milanezi în faţa Sampdoriei, 2-0.

“Vârful” născut în Ardeal a ajuns în 2013 la Primavera, “satelitul” lui Inter, şi treptat s-a impus, acum fiind golgheter. Roberto Mancini l-a remarcat şi a mizat pe serviciile sale într-un amical disputat la sfârşitul anului trecut contra celor de la PSG, iar miercuri a decis să-l folosească şi într-un joc oficial. Astfel, în Cupa Italiei, în minutul 89 al disputei cu Sampdoria, el l-a înlocuit pe Icardi.

“Fără timp suplimentar? Săracul Puşcaş! Dar e bine că a debutat!”, au comentat fanii pe reţelele dedicate.

În plus, presa italiană a anunţat că tehnicianul e hotărât să-l păstreze în lot, mai ales că are unele probleme în ofensivă, Osvaldo urmând să plece, în timp ce Palacio e în continuare nerefăcut.

Mai mult, Puşcaş a devenit cel de-al cincilea român care activează oficial pentru Inter, după Simatoc, Mutu, Chivu şi Alibec, Zicu doar bifând prezenţa în lot. Totodată, tânărul de 18 ani s-a înscris pe lista selectă a jucătorilor care au debutat cu ajutorul lui Mancini, aici fiind oameni ca Balotelli, Leonardo Bonucci sau Marco Andreolli. 

Mai multe