"Răbdarea s-a terminat!" Portarul-minune de la AC Milan trece prin clipe dramatice

14 decembrie 2017 13:05   Fotbal intern
Ultima actualizare:

La 18 ani, Gigi Donnarumma e considerat de specialişti unul dintre cei mai promiţători portari din noul val, italienii comparându-l deja cu veteranul de 40 de ani Gigi Buffon.

În vara acestui an, Donnarumma a intrat în conflict cu fanii echipei sale de club, AC Milan, din cauza faptului că cerea prea mulţi bani pentru prelungirea contractului.

În cele din urmă, Donnarumma a rămas la Milano, împăcându-i pe fanii "diavolilor". Pentru scurt timp însă, pentru că "războiul" a fost reluat.

Concret, totul a pornit de la intenţia agentului jucătorului, Mino Raiola, de a anula contractul semnat de Gigi Donnarumma. Motivul? Conform spuselor lui Raiola, fotbalistul a fost obligat să-şi prelungească înţelegerea prin "violenţe morale".

Evident, fanilor lui Milan nu le-a picat deloc bine, iar răspunsul a venit la meciul de Cupă cu Verona, disputat miercuri seară pe "San Siro".

"Violență morală: 6 milioane de euro pe an și angajamentul unui frate parazit? Pleacă de-aici, răbdarea s-a terminat”, a fost mesajul afişat pe un banner imens înainte de startul partidei.

Văzând textul respectiv, Donnarumma s-a retras la vestiare vizibil afectat, după cum se poate vedea în filmul de mai jos, fiind consolat cu greutate de fundaşul Bonucci.

Donnarumma e titularul postului de portar la AC Milan încă din 2015, atunci când avea doar 16 ani. La insistenţele sale, clubul l-a transferat în această vară şi pe fratele lui Gianluigi, Antonio (27 de ani), poratrul "parazit" la care s-au referit fanii în mesajul de mai sus.

Mai multe