Rădoi a făcut-o iar de oaie. El a spart geamul vestiarului de la Belgrad, la 9 ani după ce şi-a tăiat venele la Bistriţa

6 august 2015 16:30   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Frustrarea după ratarea calificării în play off-ul Ligii Campionilor a fost mare în rândul steliştilor, iar cel mai nervos s-a manifestat antrenorul Mirel Rădoi.

Acesta a intrat în vestiar după fluierul final şi a răbufnit, aruncând cu o sticlă de apă într-un geam al încăperii. Cioburile au zburat prin cabină şi nimeni n-a avut curajul să-l calmeze pe tehnician, cunoscându-i temperamentul. Steaua le-a cerut scuze sârbilor printr-un comunicat oficial, dar a dezvăluit că totul a fost un simplu accident, ţinta lui Rădoi fiind de fapt un coş de gunoi.

Antrenorul Stelei are o oarecare experienţă în spartul geamurilor. După un egal la Bistriţa, în 2002, pe când juca în triocul roş-albastru, acesta a lovit cu pumnul într-un geam şi s-a tăiat la vena braţului drept. Acesta a fost cusut şi bandajat de doctori, dar şi acum are cicatrici pe braţ de la acel epidos. S-a dovedit până la urmă că a făcut-o degeaba, Rapid călcând şi ea greşit şi Steaua fiind touşi campioana României.

Mai multe