Rapid e în pragul colapsului. Nu s-au mai antrenat de două zile şi refuză să plece în cantonament!

22 ianuarie 2014 9:57   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Nimic nou n-a venit şi dinspre patronat, iar rapidiştii au început să se plângă încă de la începutul pregătirii. Dându-şi seama că n-au nicio şansă să primească ceva şi că nu pot trăi la infinit din pomana pe care le-o dă antrenorul Viorel Moldovan, aceştia au luat la începutul acestei săptămâni o decizie şoc: n-au mai ieşit la antrenament.

Tehnicianul giuleştenilor confirmă problemele şi spune că dacă jucătorii nu-şi vor primi măcar o parte din bani, mâine nu se va pleca în cantonamentul din Antalya, programat de club de ceva timp.

"Asta e situația, din păcate. E posibil să nu se plece nici în cantonamentul din Antalya dacă nu-și vor primi măcar o parte din bani. Am înțeles că șefii le-ar fi promis ceva, dar de la vorbe la fapte e cale lungă", a declarat marți Moldovan pentru digisport.ro.

Fanii s-au implicat şi ei în această nouă grevă şi încă de dimineaţă au mers la Pro Rapid pentru a pune presiune pe conducere şi a cere explicaţii. Până acum, nimic nu s-a rezolvat şi nimic bun nu se anunţă în viitor. Nici de proiectul cu noii acţionari nu s-a mai auzit nimic, astfel încât, Rapid priveşte cu groază spre ziua de 14 februarie, când planul de reorganizare ar trebui aprobat sau respins de Tribunalul Bucureşti.

Mai multe