«Rapid va retrograda!»

9 decembrie 2012 15:44   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Rapid şi-a luat „la revedere“ de la suporteri, în ultima partidă disputată în Giuleşti, în 2012, printr-un meci horror, care reflectă situaţia clubului. Pancu şi compania au cedat în faţa Oţelului, o formaţie care adunase o victorie şi trei înfrângeri în precedentele patru etape!

După 2-3 cu Oţelul, preşedintele LPF a tras un semnal de alarmă. „Rapid se duce şi îmi pare foarte rău de ea. A făcut cinste fotbalului românesc. Comisiile Ligii vor analiza în această săptămână memoriile jucătorilor. Dacă ei pleacă, atunci şi Rapidul retrogradează", a spus Dumitru Dragomir.

Fostul căpitan al bucureştenilor, Nicolae Stanciu, s-a arătat şi el scârbit de situaţia clubului.

„Rapid a ajuns în insolvenţă din cauza patronului şi a celor din conducere. Era normal ca după ani de zile de căpuşat, o societate să ajungă în această situaţie. Toţi banii s-au dus într-un singur buzunar, iar în conturile clubului au ajuns firimituri. Pentru Rapid urmează ani de umilinţă", a declarat fostul fundaş.

În ceea ce-i priveşte pe actualii jucători, aceştia nu ştiu ce să mai creadă. „Domnul Copos n-a mai vorbit cu noi de câteva luni. Măcar să ne explice ce înseamnă insolvenţa, pentru că noi nu ştim. Dacă se continuă aşa, nu ştiu unde ajungem", a afirmat Ovidiu Herea.

Simţind parcă nevoia de supranatural în rezolvarea problemelor Rapidului, un bărbat a venit la meciul cu Oţelul costumat în Moş Crăciun. Atât le-a trebuit fanilor vişiniilor, care, pe cale vocală, nu prin scrisori, l-au rugat pe darnicul moş să le îndeplinească o singură mare dorinţă. „Moş Crăciune, te rugăm! De Copos vrem să scăpăm!" sau „Planul nostru de salvare, George Copos la  închisoare", au fost scandările suporterilor.

Mai multe