Rapidiştii arşi la buzunare! 30.000 de lei amendă!

30 iulie 2014 17:48   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Rapid a fost sancţionată de Comisia de Disciplină a FRF cu 30.000 de lei pentru incidentele provocate la derby-ul cu Steaua.

Fanii rapidişti au aruncat mai multe petarde pe teren în timpul meciului de sâmbătă cu Steaua, iar în minutul 20 jocul a fost oprit câteva secunde de arbitrul Alexandru Tudor din cauza unei pocnitori aruncate în teren de suporterii de la tribuna a II-a.

Pentru incidentele de la meciul FC Braşov - Astra Giurgiu, Comisia de Disciplină a sancţionat echipa din Giurgiu cu suma de 10.000 de lei, în timp ce ardelenii au fost penalizaţi cu 5.000 de lei.

Eliminaţi în optimile de finală ale Cupei Ligii-Adeplast şi etapa I a Ligii I, jucătorii Andrei Enescu (Gaz Metan Mediaş) şi Michael Ngadeu-Ngadjui (FC Botoşani) au fost sancţionaţi cu câte un meci suspendare şi 740 de lei penalitate sportivă.

Tot în şedinţa de azi, Comisia de Disciplină a respins contestaţia formulată de FC Braşov ca fiind neregulamentară, după ce ardelenii au reclamat că portarul Petrolul Ploieşti, Peterson Pecanha, a evoluat deşi se afla în stare de suspendare.

Mai multe