Rapidiştii, “desculţi” înaintea derby-ului cu Steaua

17 iulie 2014 22:05   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Înaintea jocului cu Steaua, rapidiştii se motivează făcând haz de necaz. Directorul tehnic Rada se autopropune antrenor, iar jucătorii îi arată cu degetul pe aşa-zişii finanţatori.

Giuleştenii au câştigat partida cu CSU Craiova, 1-0, şi vor juca în optimile Cupei Ligii contra Stelei. Bucureştenii nu s-au bucurat de acest succes, ci au tras un semnal de alarmă. „Dacă batem Steaua ar fi o victorie importantă şi istorică. Nu avem antrenor, dar poate până la meci îmi dau demisia din funcţia de director tehnic şi-mi depun CV-ul pentru a fi tehnician la Rapid”, a anunţat Marian Rada, aluzie la faptul că „vişiniii” au căutat antrenori la mica publicitate. Apoi, Daniel Pancu a tunat. „Eu mă pregătesc de o săptămână, colegii mei de două, iar cei de la Craiova s-au antrenat o lună în străinătate, dar am reuşit să câştigăm. Oricum, dacă nu vin 10-12 fotbalişti vom fi una dintre echipele retrogradate”, a spus atacantul, în prezent la echipă fiind legitimaţi 11 jucători de câmp şi doi portari.

Vor fi puse în vânzare doar 3.000 de bilete

„La Rapid e amatorism, suntem sătui de vorbe, vrem să ne primim şi noi restanţele. Văd că domnul Massone vorbeşte de două săptămâni şi nu a făcut nimic”, a comentat şi Ciolacu, cel care a marcat golul victoriei în partida cu oltenii. Rapidiştii, ca organizatori ai meciului de mâine cu Steaua, abia au putut rezolva problema locului de disputare. Iniţial, jandarmii nu şi-au dat acceptul să se joace în Giuleşti fiindcă nu pot asigura securitatea pe o arenă atât de deteriorată, însă până la urmă s-a luat decizia de a se juca aici, dar se vor închide mai multe sectoare.

Mai multe