Rapidiştii se distrează în India

8 februarie 2016 22:59   Fotbal intern
Ultima actualizare:

O vorbă românească spune că Dumnezeu mai face câteodată cuib şi păsării oarbe, iar Rapid se încadrează perfect. N-a avut bani de un cantonament în Spania sau Turcia, unde a mers toată lumea, dar i-a ieşit mult mai bine.

Trupa lui Valerii Moraru a dat curs unei invitaţii tocmai în India. Băieţii lui Dan Alexa au fost chemaţi la mii de kilometri depărtare, tocmai la Kozhikode, pentru a participa alături de echipele de tineret ale unor cluburi puternice la turneul Sait Nagjee Amarsee. Deşi totul a început prost, primele două zile fiind cazaţi într-o periferie murdară din cauza faptului că resortul lor era ocupat de o conferinţă, lucrurile s-au reglat perfect.

Drăghia şi compania stau acum în The Raviz Kadavu, din Calicut, într-un decor de vis presărat cu palmieri şi plantaţii de cocos, piscină, spa, dar şi un centru de yoga pentru cei mai spirituali dintre giuleşteni. Şi experienţa stradală e una de vis. Martin, Drăghia şi Ţâră junior au jucat fotbal cu copiii desculţi de pe maidanele prăfuite, s-au pictat pe faţă în stil indian şi s-au plimbat cu taxiuri minuscule. Nici la fotbal nu se descurcă tocmai rău. Au făcut 1-1 cu Volyn Lutsk, iar azi joacă împotriva echipei sub 23 de ani a lui Watford. Rapidiştii se vor întoarce în ţară pe 23 februarie.

Mai multe