Rapidul a rămas fără antrenor. Nicolae Grigore a demisionat după eșecul cu Slobozia

14 martie 2021 18:33   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Înfrângerea cu scorul de 2-1 suferită la Slobozia, cu Unirea, în etapa a XIX-a a Ligii 2, a fost decisivă pentru antrenorul Rapidului, Nicolae Grigore. El a demisionat după meci.

Antrenorul Nicolae Grigore a demisionat, duminică, de la conducerea tehnică a echipei Rapid, după înfrângerea din meciul cu Unirea Slobozia, a anunţat clubul giuleştean. ”Nicolae Grigore a demisionat din funcţia de antrenor principal al Rapidului, la finalul partidei cu Unirea Slobozia. Mulţumim, Grig, şi mult succes în continuare!”, a precizat FC Rapid, pe reţelele de socializare.

Nicolae Grigore a devenit antrenor principal al Rapidului, la 1 decembrie 2020, când a revenit la clubul giuleştean după o pauză de 10 luni. Grigore (37 de ani) a crescut la club, fiind junior al Rapidului, după care a evoluat pentru echipa mare între 2000 şi 2013, cu o pauză de un sezon, în care a jucat pentru FC Braşov. În sezonul trecut, Nicolae Grigore a fost antrenorul secund al lui Daniel Pancu, tot la formaţia din Giuleşti.

Unirea Slobozia a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-0), echipa Rapid, în ultimul meci al etapei a XIX-a a Ligii a II-a.

Au marcat: Toma '19 (p), Diarra '73 / Hlistei '54. În minutul 85, căpitanul echipei, Ionuț Voicu, a fost eliminat pentru proteste.

După acest rezultat, Rapid rămâne pe locul 11, cu 27 de puncte, la egalitate cu CS Mioveni de pe locul 10.

Mai multe