Raţ, umilit de cel mai scump fotbalist al planetei

30 martie 2014 18:22   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Răzvan Raţ a fost considerat talismanul lui Rayo Vallecano, pentru că echipa n-a pierdut de când românul a fost transferat şi a început să joace. Sâmbătă seara, totul s-a dus însă de râpă.

Rayo Vallecano a mers pe Santiago Bernabeu ca mielul la tăiere. Micuţa trupă n-a sperat nicio secundă că poate scoate ceva din meciul cu Real, dar putea măcar să nu se lase umilită. Eroul serii n-a fost însă Ronaldo, ci Bale, care a făcut cel mai bun meci al său de când Real a plătit 100 de milioane de euro ca să-l aibă. Din păcate pentru noi, eroul negativ s-a numit Raţ. El a fost titular în banda stângă a apărării lui Rayo şi l-a avut ca adversar direct pe galez.

Acesta l-a depăşit la toate capitolele şi a creat patru din cele cinci goluri ale lui Real. La 1-0, Raţ a fost prins între Bale şi Ronaldo şi a fost spectator la golul portughezului. La 2-0 a fost depăşit în viteză de galez, care a centrat decisiv, iar la 3-0 l-a pierdut din marcaj, neştiind nici măcar unde e pe teren. Cea mai mare gafă a făcut-o la 4-0, când Bale a scăpat singur spre poartă, doar cu Raţ în faţă, şi a trecut de jucătorul nostru ca şi când acesta nici n-ar fi existat. Real rămâne astfel aproape de Atletico şi Barcelona, iar Rayo continuă lupta pentru salvare.

Mai multe