Ratează Euro? Denis Alibec şi Andrei Ivan sunt accidentaţi

17 mai 2016 11:17   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Denis Alibec şi Andrei Ivan, doi dintre jucătorii convocaţi de Anghel Iordănescu pentru stagiul de pregătire din Italia se confruntă cu mici probleme medicale, care i-ar putea împiedica însă să facă parte din lotul României la Euro 2016.

Alibec se confruntă de mai mult timp cu o fractură la mâna stângă, o decizie în cazul său urmând să fie luată astăzi, cu 24 de ore înainte ca naţionala să plece în cantonament.

"Problema lui Alibec e de circa o lună de zile. Este o fractură la mâna stângă, am vorbit cu un medic și se poate opera după Euro. Mi se pare un pic forțată această problemă, mai ales că vine după o lună de zile. El poate merge fără niciun fel de problemă la Euro. Ştiu cum se antrena și cum juca cu mâna bandajată", a declarat Marius Şumudică despre jucătorul său de la Astra.

Pe lângă Alibec, staff-ul medical al naţionalei a intrat în alertă şi în legătură cu atacantul Craiovei, Andrei Ivan, care a ieşit accidentat în meciul de ieri cu FC Botoşani din play-out-ul Ligii I.

"sper să mă fac bine și să nu fie ceva grav. Am alergat și am simțit o înțepătură sus la coapsă. Sper să fiu bine până ajung la lot, să fiu sănătos până atunci", a declarat Andrei Ivan.

Mai multe