Război între Dumitru Dragomir şi cei de la FC Botoşani: «Au promovat cărând băuturi la Federaţie!»

14 martie 2014 9:57   Fotbal intern
Ultima actualizare:

"La Botoşani sunt oameni care nu au fost chiar aşa corecţi, faţă de fotbal. În ceea ce mă priveşte pe mine, într-o bună zi o să scriu cam cu ce ajutor din partea Federaţiei au promovat ei, ce băuturi au cărat. Acolo e unul care crede că le ştie pe toate, preşedintele, care de fapt nu ştie nimic, iar celalălalt este un profund conducător incorect", a atacat Dragomir, conform citynews.

"Dacă ştie că s-a întâmplat ceva înseamnă că a tăinuit. Trebuia să spună atunci, dacă noi am promovat și am făcut prostii. Eu habar n-am ce spune omul ăsta! Eu i-am spus tot timpul, fără să-l jignesc ca persoană că trebuie schimbat la Ligă, la fel cum trebuia schimbat și Mircea Sandu. Am spus-o timp de 3 ani de zile, pentru imaginea și credibilitatea fotbalului românesc", a declarat Valeriu Iftime, patronul Botoşaniului, pentru LOOK TV.

"E nervos pentru că, vă spun eu, a bătut palma, bănuiesc, cu Cornel să-l voteze la Ligă și a pierdut... Cornel fiind președinte, care avea drept de vot, domnul Șfaițer. Bănuiesc că de aici i se trage, pentru că acum nu mai este Mitică pe toată sticla, Mitică peste tot. Chiar îl rog să dea publicității tot ce știe. Dacă s-au făcut nereguli, el a fost șeful Ligii și trebuia să spună", a mai afirmat Iftimie.

"Dar asta cu țuica...de ce spune, de fapt? Cornel e producător de alcool, firma domnului Șfaițer, știți? Și Cornel produce vodcă. Da, eu vă spun, cred că a avut și el niște cumătrii cu vodcă bună", a mai aduăgat acesta.

Mai multe