Război pe faţă între naşul Becali şi finul Rădoi! Declaraţii incendiare

8 martie 2017 11:18   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Gigi Becali a reuşit să intre în conflict inclusiv cu finul Mirel Rădoi, în ciuda faptului că relaţia dintre cei doi părea la un moment dat indestructibilă.

Astfel, după ce Gigi Becali a făcut unele declaraţii răutăcioase la adresa lui Rădoi, acesta din urmă a răbufnit şi l-a atacat dur pe naşul său.

”El ştie prea multe faţă de noi, se pricepe la toate. Dacă discutam despre fotbal şi intram mai în profunzime, schimba subiectul. Mie nu-mi plac oamenii care-i spun ceea ce vrea să audă. Dacă el spune că Gnohere are cea mai mare viteză, toţi din jurul lui îi spun asta, deşi nu este aşa. Părerea mea e că 50 la sută din ceea ce se întâmplă la Steaua este din vina lui. Uitaţi-vă şi acum ce spune, că dacă nu termină pe locurile 1-2, bagă echipa în insolvenţă. El nu se gândeşte la jucătorii care mai au 3-4 ani de contract şi crede că dacă îţi dă un salariu, atunci eşti sclavul lui. El a spus că bârfesc ca o femeie, n-am înţeles asta, poate îmi explică şi mie”, a declarat Mirel Rădoi la DigiSport.

Mai multe