Răzvan Burleanu face alba-neagra cu selecţionerii

21 noiembrie 2014 23:15   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Primele reprezentative ale României, indiferent de vârstă, sunt dominate de instabilitate la nivelul selecţionerilor. Aceasta este deocamdată concluzia mandatului lui Răzvan Burleanu în fruntea Federaţiei.

Din martie, de când i-a luat locul lui Mircea Sandu, actualul preşedinte a fost nevoit să schimbe în permanenţă staff-urile tehnice ale echipelor naţionale. Bineînţeles, cea mai importantă modificare s-a produs la lotul de seniori, unde Victor Piţurcă a fost înlocuit recent de Anghel Iordănescu.

Ieri, Burleanu i-a prezentat oficial pe Bogdan Argeş Vintilă, la U17, şi pe Mihai Teja, la U21. Primul i-a luat locul lui Florin Răducioiu, plecat cu scandal de la FRF după ce i-a calificat pe puştii lui Ianis Hagi în Runda de Elită a preliminariilor Euro 2015. „Am fost dezamăgit de reacţia sa. După două-trei săptămâni voia să se întoarcă”, a spus Burleanu despre Răducioiu. 

La Under 21, antecamera naţionalei mari, Răzvan Burleanu e deja la al treilea selecţioner în doar opt luni de mandat. După Bogdan Stelea (demisionar) şi Viorel Moldovan (plecat alături de Iordănescu), a venit rândul lui Mihai Teja să se ocupe de tinerii tricolori.

Haosul domneşte şi la Under 19. Abia instalat în vară, Doru Isac a ratat o calificare şi a plătit cu postul.  “Rezultatele sunt cele care te susţin. Cât timp ai rezultate şi confirmi, rămâi”, s-a justificat Răzvan Burleanu.

Mai multe