Răzvan Burleanu şi-a exasperat iubita

7 ianuarie 2017 19:23   Fotbal intern
Ultima actualizare:

De când s-a schimbat conducerea FRF-ului, în fiecare an se vorbeşte despre căsătoria lui Răzvan Burleanu cu aleasa inimii sale. Pentru că evenimentul tot întârzie, şeful Federaţiei a primit un mesaj subtil de la viitoarea soţie.

Prins cu treburile zilnice de la Casa Fotbalului, Burleanu a uitat să aibă grijă şi de viaţa privată. Oficialul de 32 de ani are o relaţie stabilă încă din perioada liceului, alături de el fiind mai mereu Anamaria Tulumb , o fostă Miss Boboc din Bacău. Iubirea dintre ei nu s-a concretizat încă în faţa altarului, deşi nunta pare inevitabilă. Primele zvonuri în acest sens au apărut în 2014, imediat după ce Burleanu a câştigat alegerile de la FRF.

O primă amânare, pentru 2015, n-a supărat pe nimeni, ţinând cont că Burleanu avea multe de făcut în noua sa funcţie. Din păcate, a mai trecut o vară, iar Răzvan a convins-o pe Anamaria să îmbrace rochia de mireasă în 2016. Clopotele de nuntă nu s-au auzit nici anul trecut, iar „prima doamnă” a fotbalului românesc s-a supărat vizibil.

Extrem de discretă pe reţelele de socializare, Anamaria a postat recent o fotografie cu un text în limba engleză care spune multe în ceea ce priveşte relaţia sa cu Burleanu. „Obiectivul meu pentru 2017 e să-mi îndeplinesc obiectivul din 2016, pe care ar fi trebuit să-l fac în 2015 pentru că am primit o promisiune în 2014 şi am plănuit acest lucru în 2013”. Rămâne de văzut dacă Răzvan Burleanu a înţeles „săgeata” trimisă subtil de iubita sa.

Mai multe