Răzvan Lucescu defilează cu Al Hilal în Arabia Saudită

22 septembrie 2019 18:24   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Plecarea lui Răzvan Lucescu de la cârma formației elene PAOK Salonic la cea a echipei din Arabia Saudită, Al Hilal, a surprins pe multă lume. Totuși, se pare că antrenorului român toate îi merg ca pe roate la noul club

Victoria obținută în cea mai recentă etapă, 3-1 în deplasare cu Al Ittihad, l-a dus chiar pe primul loc în clasament. Marcatorii lui Lucescu jr au fost Eduardo (min. 15 și 26) şi Giovinco (min. 90), în timp ce pentru gazde a înscris Romarinho, în minutul 31. Victoria a consfințit, practic, superioritatea echipei tehnicianului român în fața adversarei din weekend, pe care o eliminase și în sferturile de finală al Cupei Campionilor Asiei, scor 0-0 și 3-1.

Așa cum ne-a obișnuit deja din Grecia, Răzvan Lucescu este neînvins și în Arabia Saudită, acolo unde în primele patru etape a obținut trei victorii și un egal, și acela printr-un gol primit în prelungiri. Cu cele 10 puncte acumulate până acum, Al Hilal ocupă primul loc al clasamentului, la o distanță de două puncte de a doua clasată, Al Faisaly.

Mai multe