Răzvan Lucescu: "Rămâne să ne uităm la Liga Europa la televizor"

16 decembrie 2011 12:39   Fotbal intern
Ultima actualizare:

"N-a fost un rezultat de palmares, ne-am dorit foarte mult şi se putea. Am început foarte bine, i-am surprins un pic. Le-am creat nişte probleme la început, apoi au reacţionat.

Presiunea lor a fost normală, dar fără mari ocazii. Repriza a doua foarte echilibrată, am stat bine în teren, meciul se ducea spre 0-0, însă o greşeală individuală a făcut să luăm acel gol", a spus Răzvan Lucescu la Dolce Sport.

despre Dani Coman:  "Straton şi Drăghia sunt doi portari foarte tineri...am intrat în vestiar după meci şi le-am reproşat acest lucru, că au obligaţia să apere ce e de apărat, pentru că se poate pierde o muncă importantă a întregii echipe. În tinereţe se fac astfel de greşeli, dar din ele înveţi şi mergi mai departe".

despre participarea în Europa League: "Ne-a lipsit experienţa în cupele europene, atât ca echipă, cât şi individiual. S-a văzut asta în meciul cu PSV de la Bucureşti, când am făcut un joc bun, dar am primit un gol care ne-a demoralizat şi ne-am pierdut încrederea.

Rămânem să urmărim această competiţie la televizor, însă cu o experienţă. Steaua a fost an de an în grupele Europa League şi era normal să profite de această experienţă. Noi nu am mai fost de şase ani, a fost un câştig doar că am participat".

Mai multe