Răzvan Lucescu, umilit în Qatar

16 septembrie 2012 14:35   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Răzvan Lucescu a început cu stângul aventura sa în fotbalul din lumea arabă. Echipa fostului selecţioner al României, El-Jaish, a fost umilită pe teren propriu, 2-0, de mult mai modesta Umm Salal, o formaţie care s-a salvat în ultimul moment de la retrogradare sezonul trecut.

Răzvan Lucescu a fost chemat la El-Jaish, vicecampioana sezonului trecut, cu două obiective: să câştige titlul şi, ulterior, să repete succesul celor de la Al-Sadd în Liga Campionilor Asiei. Rezultatul din prima etapă arată că echipa lui Lucescu jr. e departe de atingerea celor două ţinte. El-Jaish, vicecampioana sezonului trecut şi echipa lui Răzvan Lucescu a început noul campionat cu o partidă în care singura opţiune era victoria.

Trupa pregătită de Lucescu jr a pierdut cu 2-0 un meci pe care fotbaliştii de la Umm Salal l-au controlat în totalitate. Răzvan Lucescu a încercat să explice rezultatul dezastruos de pe teren propriu.„Fotbalul ne-a pedepsit. Trebuie să acceptăm această înfrângere şi să analizăm greşelile pe care le-am comis. Echipa mea nu s-a ridicat la nivelul aşteptărilor, mai ales în prima jumătate de oră. În plus, am ratat foarte multe ocazii, iar fotbalul pedepseşte echipa care îşi iroseşte ocaziile de gol", a comentat Lucescu jr.

Mai multe