Reacția sfâșietoare a soției lui Ekeng la aflarea veștii morții fotbalistului

9 mai 2016 23:55   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Moartea lui Patrick Ekeng, pe terenul de fotbal, de vineri (6 mai), a șocat și înfuriat întreaga lume. Mai mult, vestea că dinamovistul de doar 26 de ani a devenit cu atât mai cutremurătoare cu cât a lăsat în urmă o soție îndurerată și însărcinată, dar și o fetiță de doar doi ani.

Cea mai afectată este soția lui Patrick, care a rămas acum fără alinarea celui mult iubit și aproape de leșin în momentul în care a aflat despre tragedie. Nu i-a venit deloc să creadă că asupra ei s-a abătut cea mai mare nenorocire. Ea a primit vestea de la un alt fotbalist din Liga I, Patrice Feussi, fundaș la Concordia Chiajna, și bun prieten cu Ekeng, notează gsp.ro, care citează us24.ro.

"Din păcate, eu i-am dat vestea soției. I-am spus: «Patrick a avut meci, a căzut, sunt aici la spital, e rău de tot.» Eu mă gândeam că trebuie să o ajut. Ea îmi spune: «Nu-mi vine să cred. Ce faceți acolo? Nu a murit. Trimite-mi poză. Este imposibil. El nu a murit. Nu are cum să moară!» Nici nu aveam putere să mai vorbesc. Am și eu familie. Ce-i spun copilului când întreabă unde e tati? Și soția lui e și însărcinată iar...", a declarat Feussi.

”Doamne, ai milă! Azi, chiar l-ai chemat la Tine?”, au mai fost întrebările fără răspuns ale soției îndurerate.

Mai multe