Real Madrid a devenit super-campioana Europei

13 august 2014 0:27   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Real Madrid are un start de sezon perfect. Cu o echipă alcătuită parcă după modelul dream-team-urilor din baschetul american, adică numai din vedete, madrilenii s-au impus cu scorul de 2-0 în faţa Sevillei şi au cucerit pentru a doua oară în istorie Supercupa Europei.

30.000 de oameni au umplut până la refuz tribunele stadionului din Cardiff pentru a le vedea la lucru pe câştigătoarele celor două trofee continentale. Şi nu au avut ce regreta. Nu neapărat pentru că a fost un meci echilibrat, ci pentru că starurile din atacul Realului au făcut un meci magnific.

Cristiano Ronaldo, odihnit după un Mondial dezamăgitor, şi-a luat cu vârf şi îndesat revanşa în faţa contestatarilor, marcând ambele goluri ale meciului.

A deschis scorul în minutul 30, atunci când a reluat din 6 metri o centrare a lui Gareth Bale, galezul născut chiar în Cardiff. A stabilit apoi scorul final în minutul 49, atunci când a şutat la colţul lung fără speranţe pentru Beto, coechipierul său de la naţionala Portugaliei. şi dacă Ronaldo a fost erou prin golurile marcate, nici colegii săi din atac, Gareth Bale sau nou-venitul James Rodriguez, columbianul care a explodat la Mondial, unde a devenit golgheter, nu au dezamăgit. Real Madrid a câştigat fără prea mari bătăi de cap primul trofeu al sezonului şi, la cum a jucat, se anunţă drept principala favorită la recucerirea Ligii Campionilor în noul sezon.

Mai multe