Real Madrid are acum doi Ronaldo. Adevăratul s-a întors! Vezi cu ce ocazie!

25 septembrie 2013 10:23   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Toată lumea ştie astăzi de Cristiano Ronaldo, dar fotbalul trebuie să-i plătească tribut până la moarte adevăratului Ronaldo, Luís Nazário de Lima. Atacantul a jucat la cele mai mari cluburi din Europa, PSV, Barcelona, Inter şi AC Milan, dar cel mai mult a stat la Real Madrid, între 2002 şi 2007.

Ieri, brazilianul s-a întors la gruparea "Blanco", dar în vizită. A fost invitat de preşedintele Florentino Perez pentru lansarea la fan shop-ul de pe Bernabeu a cărţii "Suflete Albe", scrise de un ziarist spaniol, al cărei erou este alături de alte trei legende, Paco Gento, Amancio Amaro şi Emilio Butragueno.

După eveiment, Ronaldo a trecut de la cămaşă la festimentaţia sport şi a mers direct în cantonamentul unde Anceloti pregătea jocul cu Elche, de diseară. Acolo a retrăit momentele unice din cariera lui, s-a văzut cu foşti colegi, dar întâlnirea de gradul 0 a fost între el şi celălalt Ronaldo, actualul, portughezul, Cristiano. Cei doi s-au salutat şi complimentat reciproc şi au făcut o fotografie împreună cu un alt brazilian, Marcelo.

Mai multe