Real Madrid, umilită de o echipă din liga a treia

21 ianuarie 2021 18:43   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Real Madrid a suferit una dintre cele mai umilitoare înfrângeri din istoria recentă, fiind învinsă în 16-imile Cupei Spaniei, cu 2-1, după prelungiri, de formația de liga a treia Alcoyano.

Cu un buget anual mai mic decât salariul pe o lună al titlularilor lui Zidane, 700.000 de euro, Alcoyano e o echipă care se apropie mai mult de amatori decât de profesioniști. Formația a avut în poartă un goal-keeper care va împlini, la 25 ianuarie, 42 de ani, iar atacantul Juli, care a intrat pe teren în minutul 60, are vârsta de 39 de ani. Situat în oraşul Alcoy, din regiunea Valencia, clubul a promovat anul trecut din liga a patra în liga a treia, dar a jucat şi în prima divizie, după Al Doilea Război Mondial.

Chiar dacă rezultatul a fost un dezastru, Zidane spune că ceea ce s-a întâmplat în Cupă ”nu e o rușine. Eu sunt antrenorul, e vina mea, e responsabilitatea mea. Mi-o voi asuma, ca întotdeauna. Doare, pentru că nu ne place să pierdem, dar nu vom înnebuni din cauza asta. Îmi asum responsabilitatea pentru înfrângere”, a declarat el.

Mai multe