Rednic îl vrea pe Grozav

4 martie 2013 17:15   Fotbal intern
Ultima actualizare:

"Sincer, nu cred că mi-a plăcut vreun jucător în mod deosebit. Grozav a recunoscut că n-a făcut nimic, dar a avut o execuţie care a adus trei puncte", a spus tehnicianul Petrolului, Cosmin Contra.

Totuşi, golul său a fost remarcat de Mircea Rednic, acesta anunţând că jucătorul cotat la peste două milioane de euro e pe lista sa de transferuri pentru vară.

"Am vrut să vină la noi şi în iarnă şi sper acum să-l aducem la vară. Celor de la Standard Liege le pare rău că l-au lăsat să plece atât de uşor", a spus "Puriul" în presa belgiană despre fotbalistul pe care l-a mai pregătit şi atunci când era la Petrolul. Ieri, ploieştenii au avut un antrenament de refacere după partida cu ieşenii, una în care Grozav a suferit o leziune musculară şi în care a fost monitorizat de cei din staff-ul echipei naţionale.

Grozav este în atenţia mai multor cluburi, dar "Puriul" se bazează pe relaţia de amiciţie pe care o are cu atacantul de 22 de ani. Gicu a fost prietenul mezinei familiei Rednic, Luana, relaţie ce s-a derulat în perioada pe care el a petrecut-o la Liege. În 2011, când a revenit în România, cei doi au întrerupt legătura, mai ales că Luana a rămas la Liege acolo unde predă lecţii de tenis.

Mai multe