Rednic: "Îmi pare rău că am început prost"

4 aprilie 2016 12:05   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Tehnicianul Mircea Rednic ştie că Dinamo a avut un start slab în play-off, dar spera ca o victorie diseară cu Viitorul să relanseze lupta în campionat.

"Avem probleme de lot, nu am reuşit să-i recuperăm pe Bicfalvi şi Batin. La ei s-au alăturat Filip şi Rotariu. Au probleme musculare, nu s-au antrenat nici ieri, nici azi, nu sunt apţi, Ţinând cont de situaţia noastră, trebuie neapărat să câştigăm cele trei puncte. Nu e uşor, Viitorul joacă un fotbal frumos, spectaculos, mai ales acasă, va fi foarte greu. Va fi un meci care pe care şi Viitorul vrea să fie în primele trei, în play-off orice se poate întâmpla. Toate meciurile sunt grele, îmi pare rău că am început prost", a spus Rednic.

Gnohere: "Meciuri în care ne iese totul şi meciuri în care nu iese nimic"

Atacantul Harlem Gnohere crede că echipa sa trebuie să muncească dublu pentru a învinge Viitorul: "Nu cred că este o problemă a atacanţilor, dar trebuie să muncim mai mult, să ne îmbunătăţim performanţele. Am marcat cu Steaua, cu Astra, cu Pandurii, nu cred că am probleme cu marile echipe. Sunt meciuri în care ne iese totul şi meciuri în care nu iese nimic. Ne rămâne doar să muncim şi să facem mai bine. Mâine trebuie să muncim dublu pentru cele trei puncte".

Esssombe: "Nu e doar vina atacanţilor"

Marcel Esssombe consideră că vina pentru rezultatele mai puţin reuşite aparţine tuturor jucătorilor, nu doar al celor din ofensivă: "Nu am jucat bine cu Astra, am luat patru goluri, nu a fost un meci bun, au fost mai buni ca noi. Când merge bine, meritul este al echipei, aşa este şi când pierdem. Trebuie să muncim mai mult. Nu am mai marcat de la meciul cu Chiajna, nu am mai câştigat, dar este o treabă colectivă. Nu trebuie să spunem că este doar vina atacanţilor. Trebuie ca toată echipa să fie conştientă că este o muncă de colectiv".

Dinamo -Viitorul se va disputa azi, de la ora 20.30, la Ovidiu.

Mai multe