Rednic: „Tot aştept să mă sune cineva, să îmi spună că e bine”

7 mai 2016 17:47   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Antrenorul dinamovist Mircea Rednic nu-şi revine din şocul morţii lui Ekeng şi a povestit cum a ajuns acesta la roş-albi.

"Nu-mi vine să cred... Tot aştept să mă sune cineva, să-mi spună că e bine, că şi-a revenit. La meciul ăsta el, normal, trebuia să fie titular, dar a avut o problemă medicală la genunchi, sau ceva, şi l-am menajat pentru finală.

Dar, fiindcă scorul a evoluat cum a evoluat, iar Eric Bicfalvi stabilisem că va fi schimbat după 70 de minute... Asta a fost, ce să mai spun...", a spus Rednic, pentru prosport.ro.

"Nu-l cunoşteam dinainte, mi-a fost propus... L-am vrut de mulţi ani. Şi cei de la Standard au vrut să-l ia. Mi-a fost propus şi în vara trecută, când am venit la Dinamo, dar n-am putut să-l iau pentru că nu ne-am înţeles la preţ. Avea contract mare la Cordoba şi n-a vrut să renunţe la bani.

După aia, în iarnă, a venit că... Am mai vorbit cu Andone, am mai vorbit cu impresarul lui, că mă cunoştea, şi i-am zis că e bine să reintre în circuit. Nu mai jucase de aproape şase luni. Şi era greu să-şi găsească echipă la pretenţiile pe care le avea el", a anunţat antrenorul.

Mai multe