«Regele», în gardă: Astra este invincibilă acasă

1 aprilie 2017 18:47   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Astra a fost învinsă chiar de 1 Decembrie pe teren propriu de către CFR, 1-2, dar de atunci a înregistrat un bilanţ de invidiat, având şase victorii şi două remize.

În plus, Hagi, a cărui echipă e lider în Liga I, nu l-a mai învins pe Şumudică de jumătate de an. Giurgiuvenii şi-au arătat superioritatea în faţa trupei „Regelui” şi acum trei zile. S-au duelat în Cupă şi s-au calificat în semifinale, câştigând clar pe gazonul de la Ovidiu, 3-1. „Regele” şi elevii săi au promis că se vor răzbuna diseară în campionat, dar nici măcar statistica nu-i ajută. Gazdele nu au mai fost învinse acasă de la data de 1 Decembrie, când CFR a triumfat cu 2-1, după care au urmat şase succese şi două remize, indiferent că au jucat cu FCSB în campionat sau cu AS Roma în cupele europene, pe Arena Naţională.

Apoi, Hagi nu s-a mai impus în faţa formaţiei conduse de Şumudică din octombrie anul trecut, adică de şase luni, ultima confruntare, cea de acum trei zile din Cupă încheindu-se cu scorul de 3-1 pentru giurgiuveni. „În campionat va fi cu totul un alt meci, dar raportând la ceea ce înseamnă duelul Astra – Viitorul, eu am cinci victorii. Acum, la Giurgiu, va fi mult mai greu, fiindcă Viitorul e o echipă care pune mari probleme”, a spus Şumudică. „Nu există nicio teamă faţă de Astra. Ne vom pregăti foarte bine. Noi suntem pe primul loc şi mergem la ei ca să câştigăm”, a spus şi unul dintre puştii lui Hagi, Benzar. 

Mai multe