Reghe a dat 500.000 € să plece de la Steaua

27 mai 2014 19:24   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Laurenţiu Reghecampf nu putea refuza oferta arabilor de la Al-Hilal. Aceştia i-au pus pe masă un contract de 5 milioane de dolari pentru următorii doi ani, iar tehnicianul a preferat să plătească din propriul buzunar clauza de reziliere a contractului cu echipa campioană, pentru a ajunge la banii arabilor.

Reghecampf şi staff-ul său s-au întâlnit ieri cu preşedintele Argăseală şi, după ce-au primit şi aprobarea telefonică a lui Becali, au semnat actele de despărţire.Tehnicianul de 38 de ani mai avea un an de contract cu roş-albaştrii, dar oferta arabilor a fost de nerefuzat.

Astfel, după mai multe runde de discuţii, cei din Ghencea l-au lăsat să plece acum, dar ca despăgubire au cerut 500.000 de euro.

Practic, Reghe nu a achitat suma întreagă decât în acte, fiindcă Becali nu-i achitase la zi salariul şi bonusurile de performanţă. În aceste condiţii, ieri după-amiază, antrenorul şi oamenii săi au oficializat despărţirea. Interesant e că la un moment dat, tehnicianul era dispus să continue în Ghencea, însă a cerut garanţii: bază de cantonament de cinci stele, transferuri puternice, plus garanţia că leafa jucătorilor nu va mai întârzia. Însă, patronul i-a replicat scurt că dorinţele sale nu vor fi îndeplinite prea curând şi Reghe a priceput mesajul.

„Ne-am înţeles asupra tuturor aspectelor, iar clauza de reziliere nu mai reprezintă o problemă", a comentat cel care a stat pe banca Stelei.

Reghe va lua azi calea spre ţările arabe, la Riad, urmând să semneze cu Al - Hilal, acolo unde va câştiga cinci milioane de dolari pentru următoarele două sezoane, dar va avea şi bonusuri de performanţă. „A fost alegerea mea să merg la Al - Hilal şi  cred că e cea mai bună decizie pentru familia mea. Fiecare îşi stabileşte drumul în viaţă aşa cum crede", a spus acesta.

Mai multe