Reghe a luat apucăturile lui Meme

6 octombrie 2013 16:23   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Steaua a mers la Vaslui cu gândul să spele ruşinea din meciul cu Chelsea, dar pentru a lua toate punctele a avut nevoie ca trei jucători ai gazdelor să fie eliminaţi. La final, nervii au explodat, iar în centrul evenimentelor s-au aflat tot oamenii din staff-ul roş-albaştrilor.

Mihai Stoica a bruscat o ziaristă la la Skopje, într-un meci din Liga Campionilor şi ne obişnuise cu tot felul de ieşiri în decor. La Vaslui, însă, Laurenţiu Reghecampf a surprins neplăcut. În loc să vorbească despre meci, tehnicianul a împrumutat năravurile arogante ale managerului şi s-a dat în stambă.

La conferinţa de presă n-a acceptat întrebările ziariştilor şi a vorbit doar el, în clişee, în stilul Mourinho. Apoi, enervat că ziariştii îl tot întrerupeau, s-a ridicat şi a plecat după ce unul i-a spus să meargă şi să se pregătească de Liga Campionilor. Apoi, ferit de camerele de luat vederi, „Reghe" a ţinut să-l apostrofeze pe respectivul cu care s-a luat de gât şi pe care, conform martorilor, a încercat să-l lovească.

Un alt erou negativ al partidei dintre Vaslui şi Steaua a fost centralul din Craiova, Sebastian Colţescu. Acesta a comis trei greşeli grave, toate împotriva moldovenilor şi a înclinat balanţa înspre bucureşteni. Mai întâi, în minutul 27, n-a acordat penalty pentru Vaslui la un fault în careu al lui Szukala asupra lui Temwanjera. Şapte minute mai târziu a mai gafat o dată, arătându-i al doilea galben şi implicit roşu lui Madson pentru un fault uşor, la mijlocul terenului.

În sfârşit, în minutul 73, Cerniauskas a fost eliminat direct pentru fault din postura de ultim apărător, deşi portarul Vasluiului nu era ultimul apărător. „Impecabil! Strălucitor! Fulminant! Aşa a fost arbitrajul, din altă lume. Poate la recuperatorii din Tiraspol să mai vezi aşa ceva", a spus şi Adrian Porumboiu, patronul Vasluiului.

Sânmărtean, acuzat de blat?

Singura decizie importantă şi corectă luată de arbitrul Colţescu sâmbătă seara a fost eliminarea lui Lucian Sânmărtean, pentru că l-a călcat fără minge pe marcatorul unicului gol, Piovaccari. Reacţia nervoasă a mijlocaşului a fost ironizată de Porumboiu. "Am văzut doi actori jalnici: Colţescu de o parte şi Sânmărtean pe de altă parte. Sânmartean a fost foarte dinamic, combativ. A avut motivaţie, dar nu mai e treaba mea, nu mai discut. Nu vreau să fac nicio legătură. Am jucat în patru oameni", a spus patronul.

Mai multe