Reghe are încă emoţii

3 februarie 2015 22:37   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Considerată ca un ultimatum pentru a nu fi dat afară de pe banca lui Al-Hilal, partida de luni seară din sferturile de finală ale Cupei Prinţului a fost o formalitate pentru Laurenţiu Reghecampf. În superioritate numerică încă din minutul 10, echipa antrenorului român s-a distrat cu divizionara secundă Hottain, scor 3-0.

Victoria şi calificarea în semifinalele competiţiei i-au adus lui Reghe o importantă gură de oxigen în relaţia cu şeicii din conducerea clubului. Aparent, apele s-au liniştit la Al-Hilal, dar se pot agita din nou la următorul eşec. În aceste condiţii, pentru Reghecampf urmează o perioadă de totul sau nimic. Mai exact, în campionat nu mai are voie să facă paşi greşiţi, începând cu meciul de vineri cu codaşa Al-Shoalah, distanţa faţă de liderul clasamentului fiind una considerabilă (nouă puncte).

Apoi, câştigarea trofeului în Cupa Prinţului devine esenţială, cu atât mai mult cu cât Al-Hilal va avea un adversar accesibil în semifinala de săptămâna viitoare. De asemenea, la 25 februarie va începe o nouă ediţie a Ligii Campionilor Asiei, competiţie în care Al-Hilal a jucat finala anul trecut, astfel orice înfrângere în faza grupelor nu va fi tolerată.

E "periat" de unii şeici

Deşi l-au băgat pe român în şedinţă după ultimele rezultate nesatisfăcătoare, conducătorii lui Al-Hilal încearcă să păstreze liniştea în jurul echipei cu declaraţii sforâitoare. „Va rămâne la noi până la finalul contractului. Nu există posibilitatea să fie dat afară. El e esingurul care decide la echipă. După noi, e în primii 10 antrenori din Europa”, a declarat unul dintre oficialii lui Al-Hilal.

Mai multe