"Reghe", ce ai învăţat în două ore?

14 februarie 2017 20:22   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Patronul Stelei e recunoscut ca unul care se bagă peste antrenor, dar de multe ori a făcut-o foarte discret, pentru a nu-l umili pe respectivul. După ultimele rezultate nu mai e însă loc de fineţuri, iar Gigi Becali a intrat cu bocancii murdari în biroul lui Laurenţiu Reghecampf.

Latifundiarul l-a convocat luni la o conversaţie pe căpitanul care e gata să-i scufunde din nou corabia dată pe mână cu mare încredere. N-a fost vorba de discuţii, ci de un monolog al lui Becali, la care tehnicianul a luat notiţe. Pe scurt, Gigi i-a transmis lui Reghecampf cine să joace, cine să iasă din primul 11, cum să renunţe la permutarea jucătorilor pe posturi şi alte sfaturi utile pentru orice antrenor care n-a mai câştigat un meci oficial de pe 17 decembrie 2016.

„Dacă mă întrebaţi cine nu mi-a placut cum a jucat, pot să vă zic vreo trei, dar ştiam de De Amorim că are răni la unghii şi o să joace greu, iar Boldrin a fost totuşi acceptabil. Un singur jucător nu mi-a plăcut însă: Pintilii. Nu mai e ăla de pe vremuri, stă pe teren şi doarme. Se supără sau nu, îi mulţumesc pentru tot ce a făcut la Steaua, îl îmbrăţişez, nu mai poate la Steaua. Am vorbit cu Reghe două ore şi i-am zis că am o «rugăminte». Nu mai poate să facă cum vrea el, jucători pe posturi diferite. Să se ştie cine e fundaş, mijlocaş dreapta, stânga, atacant, ăia să fie numai pe posturile lor. Vreau o echipă de titulari”, a declarat Gigi Becali. Următorul meci e sâmbătă, cu CS U Craiova, la Severin, şi rămâne de văzut dacă elevul Reghecampf are ţinere de minte sau e căpos şi riscă exmatricularea!

Face ping-pong cu Gnohere

Gigi Becali l-a desfiinţat pe francez după partida cu Voluntari şi a spus chiar că e gata să-l dea înapoi lui Dinamo pe 100.000 de euro. După ce s-a mai calmat, patronul şi-a dat seama că nu e tocmai inteligent ce face, mai ales că în lipsa lui Alibec, atacantul de origine africană e tot ce are. Astfel, Becali s-a sucit în stilul său caracteristic. „Am glumit! Cum să-l dau înapoi pe Gnohere. Bizonul e bizon!”, a spus Becali, destul de neconvingător însă.

Mai multe