Reghe, hai acasă!

14 februarie 2015 12:17   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Laurenţiu Reghecampf avea o singură şansă să-şi prelungească şederea în Arabia Saudită, în condiţiile în care era oricum intens contestat. Vineri, fostul tehnician al Stelei trebuia să câştige Cupa Prinţului în finala cu Al-Ahli, trofeu care ar fi atenuat din tensiunea existentă la Al-Hilal.

Din păcate pentru el, Reghe şi-a semnat singur sentinţa, fiind incapabil să-şi conducă jucătorii spre victorie, deşi echipa sa a jucat ultima jumătate de oră în superioritate numerică. Rezultatul final (2-1 pentru Al-Ahli) a declanşat un veritabil „cutremur” la Riad. Furioşi, fanii lui Al-Hilal au cerut demiterea lui Reghecampf şi schimbarea conducerii administrative. Una dintre dorinţele suporterilor a fost deja îndeplinită, prinţul Abdulrahman Bin Musaad, cel care a finanţat clubul în ultimii şapte ani, anunţându-şi plecarea. În acest context, e o chestiune de zile până când Laurenţiu Reghecampf îşi va face şi el bagajele cu destinaţia România. De altfel, un ziar din Arabia a scris că fostul stelist şi-a trimis deja lucrurile în ţară, inclusiv maşina Bentley primită cadou de la şeici. 

Bilanţul lui Reghe la Al-Hilal

  • E pe locul 3 în actuala ediţie de campionat, dar cu şanse minime la titlu, Al-Hilal fiind la nouă puncte de lider.
  • A pierdut finala Ligii Campionilor Asiei, deşi Al-Hilal pornea ca mare favorită în faţa unei echipe din Australia.
  • A pierdut finala Cupei Prinţului, a doua competiţie internă ca importanţă.

Olăroiu îi poate lua locul

Cum despărţirea de Reghecampf e doar o chestiune de ore, presa saudită a avansat numele lui Cosmin Olăroiu ca posibilă variantă pentru banca lui Al-Hilal. Oli se află şi el într-o situaţie delicată la echipa Al-Ahli din Emirate, spulberată vineri pe teren propriu (0-4 cu Al-Wasl). Astfel, nu e exclus ca Olăroiu să-i ia locul lui Reghecamp, cu atât mai mult cu cât e apreciat la Al-Hilal, formaţie pe care a mai antrenat-o cu succes în perioada 2007-2009.

Mai multe