Reghe îşi aduce "copiii" la Litex

11 august 2015 21:25   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Laurenţiu Reghecampf a semnat cu Litex Loveci şi deja au apărut zvonurile unor transferuri sonore. Interesant este că toţi jucătorii propuşi de către tehnician sunt „copiii” săi de la Steaua sau unii reprezentaţi de Anamaria Prodan.

 Românul a debutat cu o remiză pe banca lui Litex, 1-1, contra celor de la Lokomotiv Plovdiv şi şefii i-au permis să întărească lotul. Presa vecinilor de la sud de Dunăre a anunţat transferuri pe bandă rulantă, Chipciu, Adi Popa sau mai nou Mihai Roman.

Ce au în comun? Sunt preferaţii antrenorului, de pe vremea când lucrau în Ghencea, în timp ce ultimul e impresariat de Prodan. Primii trei erau nelipsiţi de la petrecerile de la Snagov date de cuplul Reghe-Anamaria, inclusiv pe vremea când Laurenţiu nu mai era pe banca Stelei, în timp ce atacantul Pandurilor, Roman, a fost dorit în echipa roş-albastră, dar tranzacţia a căzut din cauza pretenţiilor financiare. Şi acum, soţul agentei de jucători a încercat tot felul de strategii pentru a-şi aduce favoriţii la Litex, iar Gigi Becali a dezvăluit cum a vrut să-l păcălească.

“A venit Reghe la mine... că Anamaria are pe cineva în America şi că dă un milion de euro pe Adi Popa. Sunt sigur că-l voia pentru el la bulgari. A fost o stratagemă. A vrut să mă facă de un milion”, a tunat Becali.

Mai multe